Esittely

LÄHTÖSELVITETTY

Tervetuloa Lähtöselvitetyn matkaan!

Tässä blogissa seikkaillaan avoimin mielin ympäri maailmaa. Matkaseurue koostuu neljästä tytöstä: jo aikuiseksi ehtineestä äidistä, rauhallisesta yläasteikäisestä, aktiivisesta ala-asteikäisestä sekä päiväkotilaisesta, joka viihdyttää oman seurueen lisäksi kaikki ympärillä olijat. Otamme matkaseurueeseen vaihtelevasti mukaan muitakin jäseniä, kun sopiva tilaisuus tulee eteen.

Meitä kiehtoo kaikki uusi: loputtomat palmurannat, sykkivät suurkaupungit ja aavat preeriat, joiden toista päätä ei näy. Aina välillä kuitenkin haluamme palata sinne tuttuun kohteeseen, jota jäimme kaipaamaan. Voimme nukkua teltoissa, kotimajoituksissa tai pikkumökeissä, mutta aina välillä kaipaamme pehmeään sänkyyn mukavuuksien ääreen. Elämme pitkiäkin aikoja riisillä ja nuudelikeitolla, kunhan aina välillä eteen kannetaan ranskalaisia ja pizzaa.

Meille on tärkeää tutustua kohteeseen kunnolla. Haluamme tavata ihmisiä ja mennä sinne syrjäisille kujille, mihin ei välttämättä tulisi eksyttyä. Parhaita matkamuistoja ovatkin ne, joissa olemme päässeet lähelle paikallista elämää: kolme päivää Kanthin perheen vieraana Sri Lankan Neluwassa, sekä Annan ja Huyn majatalo Vietnamin Da Nangissa. Muistelemme lämmöllä myös kaikkia niitä lapsia, jotka ovat tulleet leikkiseuraksi ilman yhteistä kieltä.

Tervetuloa mukaamme matkalle jonnekin!

No Comments

    Leave a Reply